søndag 1. september 2013

Trøndelagstur

Hei. Da er vi kommet frem til Bodø igjen. Ble en kort visitt. Dro fredag etter jobb, og kom frem på Steinkjer ca halv 1 om natta. Ikke så seint som jeg hadde frykta. Var fint å kjøre.

Siden det ble bare en dag så skjedde det noe hele dagen. Var blant annet på Åsen og fikk hilst på familien der. Var der noen timer på bursdag til pappa, så hentet vi noen småtteri som måtte bli med til Bodø. Ble på Åsen til RBK-kampen var ferdig så jeg fikk hilst på alle hjemme. Var godt å se dem igjen :-)
Så dro vi på Steinkjer. Gjorde ikke så mye spesielt. Ble bare å få en god natt søvn for å ladde opp til dagens lange biltur hjem igjen. 

Her er noen bilder som er blitt tatt på turen. Noen er uredigerte og andre er litt redigert. Alle bildene er tatt med mobilen og i fart så kvaliteten er så som så. Men moro å få til noen bra bilder. De fleste bildene er på Saltfjellet.









Fikk se til sammen minst 100 reinsdyr oppå saltfjellet på begge turene. Var veldig mange nå. De på nederste bildet er tatt en time før vi kom til Mosjøen. Ca i Svenningsdal en plass. Der var det 5 reinsdyr som plutselig sto nært veikanten.

Nå blir det natta å få lade opp til en lang dag i morgen på skole og jobb.

Ny uke! Nye muligheter! Ha en god uke alle der ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar